Mikocon
 Retrieve Password
 Register
Search
View: 2306|Reply: 3

[2023-04] [250319][空心菜館] 【催〇映像】TS女体化UNIT「♀化機姦Vision」~脳汁∞の絶頂ビデオがあなたを永久に♀化する~ [10595M] [RJ01353620]

[Copy URL]

Mikocon 2D.G.F

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Clearance
0
Post time 2025-5-10 20:16 |Show all posts
【催〇映像】TS女体化UNIT「♀化機姦Vision」~脳汁∞の絶頂ビデオがあなたを永久に♀化する~

サークル
空心菜館
定価
¥2,200
販売
2025年03月19日
イラス
玉生殖
秋野かえで/涼花みなせ
ジャン
淫語ASMRトランス/暗示ボイス女体化しつけ複数プレイ/乱交機械責め乳首責め
ファイル容
10.15GB
紹介ページ
https://www.dlsite.com/maniax/work/=/product_id/RJ01353620.html

初版
Filesize
10595MB
Rapidgator
Katfile
(推荐中港台用戶使用)
Mexashare
予備リンク

Guest, to view backup download links, please Reply
Recommend: Use Multiple, Non-Premium, Premium, Not Recommended

Reply

Use magic Report

Newbie

Rank: 1

Clearance
0
Post time 2025-5-18 20:44 |Show all posts
Reply

Use magic Report

Newbie

Clearance
0
Post time 2025-5-19 19:16 |Show all posts

That the Significance regarding Forensic Evidence when Criminal Legal Defense Cases

OVI laws about Ohio may be intricate, only it's vital to bring a good understanding of all of them if one find expenses. Driving below really influence of alcohol (DUI) looks a grave offense the can maintain substantial consequences on their life. In Ohio, will lawful threshold for blood flow ethanol concentration (BAC) is 8 percentfor the majority motorists and/or 4 percent  commercial car owners.

If you might be stopped by police security services and accused of dwi, they could facilitate field soberness assessments or chemical reports, many of these as being breathalyser or blood flow tests, to ascertain any degree of harm. Refusing some tests can result in robotic consequences, including license suspension.

drunk driving criminal acts in Ohio bear different penalties, based on variables including preceding judgment of conviction, BAC levels, and regardless available was ever an car accident or personal injury required. Implications may add fees, license temporary removal, compulsory alcoholic healing programs, trial period, and actually jailhouse time. Recurring offenses and irritated factors can lead to more serious consequences.

Creating a knowledgeable DUI protection attorney is crucial to manage the complexnesses of Ohio drunk driving charge regulations. They does review the verification, concern the legalization of the cure, matter the correctness of challenges, and discover capacity safeguarding to help mitigate the fees. Also, an lawyer can instruct you using the legitimate process, ensuring the protects are covered and indicating for the right feasible direct result.

Keep in mind, being aware concerning Ohio's DUI regulations and trying to find the assistance of an practiced solicitor are all-important steps in effectively maneuvering a DUI price and/or protecting their destiny.  self-defense counselor
Reply

Use magic Report

Newbie

Clearance
0
Post time 2025-5-30 14:32 |Show all posts

Kapsle proti diabetu – co to jako je?

w123132133 replied at 2025-5-18 20:44

back pain symptoms online check

Nazdar lidi! Dnes si dáme takové otevřené povídání o něčem, co se týká víc lidí, než by se zdálo. Jasně, řeč bude o diabetu. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Možná vám to přijde jako další reklamní blbost. Ale… Taky jsem byl skeptik, nebudu lhát. Jenže zvědavost zvítězila, začal jsem pátrat. A víte co? Něco z toho fakt funguje. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Řekl jsem si, že tohle téma si zaslouží pozornost. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. O jakych kapslich to vubec mluvime?

Kapsle proti diabetu – co to jako je?
Když se řekne „kapsle na cukrovku“, může to znít jako šarlatánství. Přitom nejde o chemii, ale často o kombinaci bylinek, vitamínů a minerálů.

Například kapsle s extraktem ze skořice, hořkého melounu nebo gymnemy – možná jste o tom už slyšeli.
Nečekejte zázraky, ale určitý posun tam být může.

Osobní pohled „z první ruky“
Přiznávám – byl jsem zvědavej.
Začal jsem brát kapsle s obsahem hořkého melounu a skořice.
Bral jsem to pravidelně 2x denně a k tomu samozřejmě držel stravu.

Po měsíci jsem měl lepší energii a míň chutě na sladké.

Žádné křeče, žádné zažívací potíže.
I kdyby půlka efektu byla v hlavě, mně to pomohlo.

Co říkají ostatní?
Když jsem o tom mluvil v práci, dva kolegové mi řekli, že kapsle taky zkoušeli.

To, co funguje jednomu, druhému nemusí.
Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě.

Pohled odborníků
Jiní varují, že to může být rizikové bez konzultace.

Například berberin má výsledky srovnatelné s metforminem – to není málo.

Jak to vidím?
Ale jako podpora? Jako součást balíčku „péče o sebe“? Proč ne.

Jestli vás to zaujalo, napište mi – rád si přečtu vaše zkušenosti.

Napište svůj názor – třeba tím někomu pomůžete.

abdominal pain diagnostics online

diaf_news.cz

Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Kapsle proti diabetu – co to jako je?  6c2f50f
Reply

Use magic Report

Mikocon

GMT+8, 2025-6-23 05:05 , Processed in 0.090889 second(s), 12 queries , Wincache On.